ontvang inkomenstoeslag sociale dienst
rechtsbijstand ontvangen als de overheid een verkeerd besluit neemt
Buro Bezwaar en Beroep - succesvol bezwaar aantekenen
rechtsbijstand ontvangen als de overheid een verkeerde beslissing neemt
12 jaar sociale dienst specialist Buro Bezwaar en Beroep

uitbetaling bijstand Den Haag

Hieronder het overzicht uitbetaling bijstand Den Haag voor het jaar 2022. Wordt je uitkering niet uitbetaald of neemt de sociale dienst een ander onterecht besluit?

Buro Bezwaar en Beroep maakt bezwaar tegen onterechte sociale dienst besluiten. Voor de rechtsbijstand betaal je niets uit eigen zak. 

uitbetaling bijstand den haag

Uitbetaaldagen Den Haag

datum uitbetaling bijstandsuitkering ​
Maand 2022Uitbetaling bijstand Den Haag 2022
januariwoensdag 26 januari
februarizaterdag 26 februari
maartzaterdag 26 maart
aprildinsdag 26 april
meiwoensdag 25 mei
junizaterdag 25 juni
julidinsdag 26 juli
augustusvrijdag 26 augustus
septemberdinsdag 27 september
oktoberwoensdag 26 oktober
novemberzaterdag 26 november
decembervrijdag 23 december

Uitbetaling vakantiegeld in mei - Sociale dienst Den Haag

In mei wordt het vakantiegeld door de sociale dienst Den Haag uitbetaald. Als een schuldeiser beslag heeft gelegd op je uitkering, dan betaald de sociale dienst het vakantiegeld aan je schuldeiser. Loop je in een WSNP schuldsaneringstraject? Dan moet de sociale dienst het vakantiegeld aan je schuldhulpverlener uitbetalen.

Uitbetaling-vakantiegeld-in-mei-sociale-dienst-Den-Haag
INKOMENSVRIJLATING EXTRA INKOMEN ALS JE WERKT​​ 1

Inkomensvrijlating = extra inkomen als je werkt !

Heb je parttime werk gevonden? Dan kun je recht hebben op inkomensvrijlating. Je mag dan een deel van je inkomsten houden. Er bestaan drie soorten inkomensvrijlating. Het bedrag dat je mag houden is 12,5%, 15% of 25%. Om de regeling te gebruiken heb je toestemming nodig van de sociale dienst Den Haag. Daarom is het belangrijk om direct door te geven dat je werk hebt gevonden.

Welke inkomsten doorgeven?

Wanneer je inkomsten niet doorgeeft, kun je een boete krijgen maar wat zijn volgens de sociale dienst inkomsten? Inkomsten die je wel moet doorgeven zijn bijvoorbeeld: loon, een erfenis, winst uit een loterij, inkomsten uit verhuur of onderverhuur, ziektewetuitkering of bijvoorbeeld een stagevergoeding.

welke inkomsten doorgeven aan sociale dienst-den haag 070

Hoe kun je de inkomsten doorgeven?

De sociale dienst Den Haag ontvangt graag een kopie van de bewijsstukken met je naam en BSN nummer erop geschreven. De inkomsten kun je doorgeven op 4 manieren:

Tips uitkeringspecificatie sociale dienst

Een uitkeringsspecificatie is een formele beslissing! Ontvang je minder bijstand dan afgesproken of betaalt de sociale dienst een afgesproken rekening niet. Bel dan met Buro Bezwaar en Beroep zodat je ontvangt waar je recht op hebt!

Jaaropgave 2021

sociale dienst jaaropgave 2021

Heb je in 2021 een bijstandsuitkering ontvangen van de sociale dienst Den Haag? Dan ontvang je in januari een jaaropgave. Een kopie van de jaaropgave kun je opvragen via: 14070. Op de jaaropgave staat hoeveel bijstand je in 2021 hebt ontvangen van de gemeente Den Haag. De jaaropgave kun je gebruiken om je belastingaangifte in te vullen en om huur- of zorgtoeslag aan te vragen.