UITKERING GEBLOKKEERD UITKERING GESTOPT

UITKERING GEBLOKKEERD / uitkering gestopt, onterecht!

Bij deze cliënt van Buro Bezwaar en Beroep was de uitkering geblokkeerd zonder gegronde rede. Er is direct bezwaar aangetekend tegen het blokkeren van de uitkering en er is tegelijkertijd een voorlopige voorziening ingediend. De rechter wordt dan gevraagd snel een oordeel te geven omdat de cliënt zonder het geld in grote financiële problemen komt. Onder druk van de voorlopige voorziening heeft de juridisch afdeling van de Sociale Dienst de uitkering gedeblokkeerd. De uitkering was namelijk overduidelijk ten onrechte geblokkeerd. De bijstand is alsnog snel uitbetaald en de cliënt van Buro Bezwaar en Beroep kon weer haar rekeningen betalen.

is jOUW UITKERING GEBLOKKEERD?

Is je uitkering geblokkeerd of ontvang je minder bijstand dan afgesproken? Neem contact op met Buro Bezwaar en Beroep. We bespreken dan wat in jouw situatie de beste oplossing is zodat de uitkering zo snel mogelijk weer volledig wordt uitbetaald. E-mail: bbb (at) burobezwaarberoep.nl of 085 0609058

uitkering geblokkeerd

Naar de rechter voor een VOORLOPIGE VOORZIENING ​

Het aanvragen van een voorlopige voorziening is alleen zinvol als er een spoedeisend belang is. Bijvoorbeeld vanwege een dreigende huisuitzetting. Is de uitkering geblokkeerd om begrijpelijke redenen dan zal de rechter geen voorlopige voorziening toewijzen. We kunnen dan wel kijken naar andere oplossingen zodat je probleem zo goed mogelijk wordt opgelost. Dus is je uitkering onterecht geblokkeerd of opgeschort? Bel Buro Bezwaar en Beroep om de mogelijkheden te bespreken.

uitkering gedeblokkeerd